Pod Starym Głogiem
menu
trunki
wesela
firmy i instytucje
moja oferta
wydarzenia
historia
kontakt
przystawki na początek
Śledź marynowany
podany na pieczonym ziemniaku z masełkiem
12,00 PLN
Flambirowana wątróbka drobiowa
serwowana z cebulką i pieczonym czosnkiem
13,00 PLN
Tatar ze świeżego łososia i tuńczyka
z pianką musztardową na szyfonadzie ze szpinaku
21,00 PLN
Grillowany oscypek
na sałatce z owocami i orzechami w dresingu ziołowo-miodowym
19,00 PLN
Tatar z polędwicy wołowej
z cebulką, jajkiem, grzybkami i ogórkiem
23,00 PLN
Carpaccio z polędwicy wołowej
z grzybami marynowanymi, pomidorkami, bazą balsamiczną i parmezanem
26,00 PLN
Krewetki tygrysie
z migdałami na zielonych listkach z pieczoną papryką i zimnym sosem
36,00 PLN
powrót
polska wersja
Projekt i Realizacja ACTIVEDESIGN